Indien je bent verhinderd om op een bepaalde avond je geplande partij te spelen, dan kun je deze verplaatsen. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt uiteraard volledig bij degene die wil verplaatsen(!) Per ingang van het seizoen 2011-2012 mogen partijen alleen nog vooruit worden gespeeld, niet meer achteraf. Indien er op de speeldag geen uitslag bekend is zal 0-0 worden verwerkt.

Kijk wie je tegenstander is en mail of bel hem/haar. De contact gegevens kunnen worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als het voorstel tot verplaatsing per mail plaatsvindt, zorg dan dat deze ook altijd wordt bevestigd(!) Sommige mailadressen blijken verouderd of mensen lezen hun email 1 keer per maand. Als de nieuwe datum van de partij is vastgesteld, stuur dan altijd ook een bevestiging naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zo weet de organisatie welke partijen er moeten worden gespeeld.

De winnaar van de verplaatste partij stuurt per mail de uitslag naar jannesbokaal@schaakclubharen.nl en cc naar de tegenstander.