Deel met je vrienden:

Schaakclub Haren is opgericht in 1915 en heeft zijn clubavond op vrijdag. Er is een samenwerkingsverband met Schaakvereniging Oostermoer. Voor informatie over de jeugd, kunt u contact opnemen met jeugdco√∂rdinator Kees Romijn : 050-3641705.

Contact met de Schaakclub is het handigste via het algemene adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individuele contactgegevens:

Voorzitter Andreas Tasma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Carla Graafland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Raoul Suurmeijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdleider Kees Romijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Met ingang van het seizoen 2019/2020 heeft de club een nieuwe locatie:

Hotel Nescio (voormalig Postillion)
Emmalaan 33
9752 KS Haren

Toon op de kaart.

 

 

 Contributie:

  betaald voor
1 nov
betaald na
1 nov
Senioren 120,- 130,-
Dubbellid 85,- 95,-
Jeugdlid jonger dan 16 jaar op 1 augustus 75,- 85,-
Jeugdlid jonger dan 13 jaar op 1 augustus
(inclusief training)
150,- 160,-

Contributie dient te worden overgemaakt op IBAN-nummer NL74 INGB 0001 7562 31 ten name van Schaakclub Haren.

Regels m.b.t. het lidmaatschap:

Een lidmaatschap duurt altijd een heel seizoen en wordt steeds stilzwijgend verlengd, tenzij voor 1 juli wordt opgezegd met ingang van het komende seizoen.

Opzeggen uitsluitend bij de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees ook onze privacy verklaring.

 

Login beheerders