Foto Voordat Hans Böhm gisteren op enthousiaste wijze de prijzen kon uitreiken, hadden meer dan 70 meisjes en jongens ook enthousiast hun partijen gespeeld tijdens het Schaakstad Grand Prix-toernooi. Onder hen, voor de eerste keer, onze Jannes Verheij en Liang van Ingen Schenau.

Jannes was door de organisatie wat hoog ingedeeld, waardoor hij niet kon scoren maar hij heeft toch een leuke middag gehad. 
 FotoLiang speelde in groep H zoals gebruikelijk z'n partijen in sneltreintempo. Hij speelde daarbij 2½ punt bij elkaar, goed gedaan voor een debuuttoernooi. In een van zijn partijen kwam hij goed weg met remise tegen Jesper Spanjer, de broer van Joris. Jesper had een paar dagen eerder de smaak te pakken gekregen bij het Raindropchess-toernooi. Joris zelfde speelde in groep B en kon, misschien door wat vermoeidheid, deze keer niet zo veel schaakpotten breken als normaal (2½ punt): volgende keer beter.
Het mooie van dit laatste Grand Prix-toernooi van het jaar was dat er naast het grote Schaakfestival werd gespeeld. Harry, onze voorzitter, heeft een mooi foto-album van het toernooi gemaakt en ook op de NOSBO-website zijn nog meer foto's te vinden.