Deel met je vrienden:

Zoals vaste bezoekers van de clubavond weten, gebruiken we voor de indeling van de interne competitie een laptop. De huidige laptop gaat al heel wat jaren mee, ruim 10 jaar, en is al een hele tijd aan vervanging toe. Daarom deze 'advertentie':

Gezocht: 2e hands laptop
Enige vereiste is dat er Windows 10 op draait (of kan draaien). De accu mag uitgeput zijn, we gebruiken de laptop alleen op de club bij het stopcontact.

Als je zelf nog een oude in de kast hebt staan waar je niks meer mee doet, laat het weten. Uiteraard zijn we bereid iets te betalen, maar als donatie aan de club wordt extra gewaardeerd natuurlijk ;-) Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Add a comment

Partijen

 

       

Frans

Hindriks

-

Jelle

de Bruijn

1-0

Andreas

Tasma

-

Carla

Graafland

½-½

Ton

Bontsema

-

Anne

Haitsma

0-1

 

Add a comment

Aanstaande vrijdag 27 oktober is er geen schaken vanwege de hersftvakantie. Volgende week zien we iedereen graag weer terug!

Add a commentRedelijk vroeg in de ochtend vertrokken Loek en ik richting Leeuwarden om mee te doen: "Gezellig een dagje schaken als mannen onder elkaar" (Janneke had een verjaardagsfeestje). Het toernooi vond plaats in de Tresoar, het Fries Historisch en Letterkundig Centrum. We werden dan ook in het Fries toegesproken: "Treppe uop eg links" (of zoiets). Ach, "nait soezen", het was een uitstekende organisatie. Er was een gezellige sfeer tussen de rondes door met gesprekken over wel of niet gekleurde pieten met 'Wolfman' en gesprekken over westerns met Lukas Kosse en Michiel Meeuwsen.

Add a comment

Vergeet niet af en toe te kijken bij de binnengekomen stukken...
______________________________

chesscom button

Schaakclub Haren zit ook op Chess.com! Schrijf je snel gratis in, en speel ook online tegen je eigen clubgenoten. Wil je eerst meer weten, lees dan hier onze uitleg.

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning in het kader van het honderdjarig bestaan (1915-2015). 

nescio haren logo

Emmalaan 33, 9752 KS Haren. Tel. +31 50 534 7041
nesciohotelgroningen.nl

 

barbier van haren
Rijksstraatweg 140 Haren,
tel. 050-5345266

 

dezaak