LET OP! Met ingang van het nieuwe seizoen 2019/2020 hebben we een nieuw adres:
Hotel Nescio (voormalig Postillion), Emmalaan 33, 9752 KS Haren

Zoals vaste bezoekers van de clubavond weten, gebruiken we voor de indeling van de interne competitie een laptop. De huidige laptop gaat al heel wat jaren mee, ruim 10 jaar, en is al een hele tijd aan vervanging toe. Daarom deze 'advertentie':

Gezocht: 2e hands laptop
Enige vereiste is dat er Windows 10 op draait (of kan draaien). De accu mag uitgeput zijn, we gebruiken de laptop alleen op de club bij het stopcontact.

Als je zelf nog een oude in de kast hebt staan waar je niks meer mee doet, laat het weten. Uiteraard zijn we bereid iets te betalen, maar als donatie aan de club wordt extra gewaardeerd natuurlijk ;-) Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partijen

Frans

Hindriks

Jelle

de Bruijn

1-0

Tasma

Carla

Graafland

½-½

Ton

Bontsema

Anne

Haitsma

0-1

Aanstaande vrijdag 27 oktober is er geen schaken vanwege de hersftvakantie. Volgende week zien we iedereen graag weer terug!

Redelijk vroeg in de ochtend vertrokken Loek en ik richting Leeuwarden om mee te doen: "Gezellig een dagje schaken als mannen onder elkaar" (Janneke had een verjaardagsfeestje). Het toernooi vond plaats in de Tresoar, het Fries Historisch en Letterkundig Centrum. We werden dan ook in het Fries toegesproken: "Treppe uop eg links" (of zoiets). Ach, "nait soezen", het was een uitstekende organisatie. Er was een gezellige sfeer tussen de rondes door met gesprekken over wel of niet gekleurde pieten met 'Wolfman' en gesprekken over westerns met Lukas Kosse en Michiel Meeuwsen.