Zoals ieder jaar werden aan het eind van het seizoen de prijzen uitgereikt van de verschillende competities, de bekercompetitie, de Bob Romijnprijs en de Interne Competitie. Niet alle spelers kwamen hun prijzen in ontvangst nemen. Wel waren er veel ouders, broertjes en zusjes en was het een gezellige drukte.

Voor de bekercompetitie wordt het hele seizoen geschaakt. Wie na zijn partij voor de Interne nog tijd over heeft krijgt een tegenstander voor de beker. De bekers gingen naar Rutger Berghuis, Robert van Ark en Marinus Jongman. De overige spelers kregen een medaille.

Het was al het vierde jaar dat de Bob Romijnprijs werd uitgereikt. Dit is een wisselbeker die ter nagedachtenis aan Bob Romijn, die heel veel jaren jeugdleider van de schaakclub was, wordt uitgereikt. Hij gaat naar een speler die het afgelopen seizoen de meeste progressie heeft gemaakt. Erg moeilijk, want er zijn altijd veel spelers die veel vooruitgaan. De keus viel tenslotte op Thierry Volker. Hij was opgevallen in veel competities, speelt leuke partijen en gaat al voor het tweede jaar veel vooruit.

De winnaar van de Interne Competitie tenslotte was Sophie Delleman. Zij eindigt eigenlijk al jaren in de top, maar gewonnen had ze nog nooit. Steeds is er weer nieuwe concurrentie van al die jongens. Ze was erg blij nu eens als eerste uit de bus te komen. Tweede werd Thierry en derde Robert. Ook alle andere spelers kregen als herinnering een beker.

Na de prijsuitreiking maakte Harry Gielen nog de jaarlijkse groepsfoto en mocht iedereen zijn laatste partijtjes van het seizoen spelen.