Deel met je vrienden:

Onze Club

Schaakclub Haren is opgericht in 1915 en heeft zijn clubavond op vrijdag. De club organiseert jaarlijks het Postillion Challenger-toernooi. Er is een samenwerkingsverband met Schaakvereniging Oostermoer. Voor informatie over de jeugd, kunt u contact opnemen met jeugdcoördinator Kees Romijn: 050-3641705.

Contact met de Schaakclub is het handigste via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met ingang van het seizoen 2014/2015 heeft de club een nieuwe locatie:

Brede school De Octopus
Mellenssteeg 16
9753 HN Haren
Tel. 050-5347348

Toon op de kaart.

Octopus van buiten gezienBinnenkant, de aula

 Contributie:

  betaald voor
1 nov
betaald na
1 nov
Senioren 120,- 130,-
Dubbellid 85,- 95,-
Jeugdlid jonger dan 16 jaar op 1 augustus 75,- 85,-
Jeugdlid jonger dan 13 jaar op 1 augustus
(inclusief training)
150,- 160,-

Contributie dient te worden overgemaakt op IBAN-nummer NL74 INGB 0001 7562 31 ten name van Schaakclub Haren.

Regels m.b.t. het lidmaatschap:

Een lidmaatschap duurt altijd een heel seizoen en wordt steeds stilzwijgend verlengd, tenzij voor 1 juli wordt opgezegd met ingang van het komende seizoen.

Opzeggen uitsluitend bij de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We gaan digitaal....

Tijdens de jaarvergadering kwam naar voren dat de Schaakclub vorig jaar door omstandigheden een flink bedrag heeft moeten uitgeven aan postzegels. In dit digitale tijdperk is er een goed alternatief. Wij willen graag zoveel mogelijk communicatie via e-mail afhandelen, te beginnen met de ‘brief’ voor de contributie.

Binnenkort krijgen de leden een test email  toegezonden. We hopen dat je daarop wil aangeven of je akkoord gaat met email communicatie in plaats van TNT post.

Voor diegenen die in deze week geen email krijgen omdat we zijn/haar email adres niet hebben, worden verzocht een email te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.