Zoals vaste bezoekers van de clubavond weten, gebruiken we voor de indeling van de interne competitie een laptop. De huidige laptop gaat al heel wat jaren mee, ruim 10 jaar, en is al een hele tijd aan vervanging toe. Daarom deze 'advertentie':

Gezocht: 2e hands laptop
Enige vereiste is dat er Windows 10 op draait (of kan draaien). De accu mag uitgeput zijn, we gebruiken de laptop alleen op de club bij het stopcontact.

Als je zelf nog een oude in de kast hebt staan waar je niks meer mee doet, laat het weten. Uiteraard zijn we bereid iets te betalen, maar als donatie aan de club wordt extra gewaardeerd natuurlijk ;-) Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

chesscom button

Schaakclub Haren zit ook op Chess.com! Schrijf je snel gratis in, en speel ook online tegen je eigen clubgenoten. Wil je eerst meer weten, lees dan hier onze uitleg.

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning in het kader van het honderdjarig bestaan (1915-2015).

barbier van haren
Rijksstraatweg 140 Haren,